Sır diğer adı nedir ?

Taylan

Global Mod
Global Mod
Gizlilik, Srlarn Bir Addr

Gizlilik, insanlar arasndaki iliskilerin temel taslarndan biridir. Soz konusu iliski, arkadaslk, eslik, is iliskisi ya da herhangi bir baska turde olabilir. Gizlilik, cogu zaman srlarn saklandg ve ozel olarak korundugu bir alandr. Buna ragmen, insanlarn baz durumlarda srlarn acklamak zorunda kaldklar gercegini de goz ard etmemek gerekir.

Gizlilik, ayn zamanda srlarn bir diger ad olarak da kullanlr. Tarihsel olarak insanlar, srlarn koruma icin gizlilik konusunda endiselerini dile getirmistir. Bu, ozellikle guclu bir sosyal basknn olmas durumunda daha yaygndr. Ornegin, koylerde, sosyal olaylar sklkla konusuldugunda, insanlar herhangi bir konu hakknda gercekleri ogrenmeye calsmaktan kacnrlar.

Gizlilik, ayn zamanda insanlarn kendi kisisel bilgilerini, dusuncelerini ve tutumlarn koruma icin de kullanlr. Kucuk capl resmi olaylar, arkadaslar arasndaki iliskiler veya gizli ozel anlar icin gizlilik kullanlr. Genellikle, insanlar digerlerinin kendi kisisel bilgilerini saklamalarn beklerler. Gizlilik, ayn zamanda insanlarn kendi kisisel guvenliklerini korumasn da saglar.

Gizlilik, bircok durumda onemli olan bir seydir. Ozellikle, ozel bilgilerin paylaslmas soz konusu oldugunda, etik olarak gizlilik onem kazanmaktadr. Medya, arastrma, ekonomi ve hukuk gibi alanlarda, gizlilik konusunda yakn takip edilmesi gereken onlemler vardr.

Gizlilik, srlarn bir diger addr ve insanlarn ozel bilgilerini ve kisisel guvenliklerini korumalarna yardmc olmak icin kullanlr. Gizlilik, ozellikle ozel bilgilerin paylaslmas soz konusu oldugunda etik olarak onem kazanmaktadr.