'Aile Yıldızı' Gişe Koleksiyonu 3. Gün: Vijay Deverakonda, Mrunal Thakur filmi Hindistan'da ₹12 crore'nin üzerinde hasılat elde etti

Family Star Gişe Koleksiyonu 3. Gün: Vijay Deverakonda ve Mrunal Thakur'un başrollerini paylaştığı film Hindistan'da başarılı oldu. Sacnilk.com'a göre filmin şu ana kadar kazandığından daha fazlası var ₹12 crore. Yapımcılığını Dil Raju'nun üstlendiği bu çok dilli film (Telugu, Tamil ve Hintçe) 5 Nisan'da sinemalarda olacak. (Ayrıca okuyun | Vijay Deverakonda'nın ekibi, trolling aktör ve aile yıldızı hakkında polise şikayette bulundu)


Aile Yıldızı: Mrunal Thakur ve Vijay Deverakonda filmden bir kare.
Family Star'ın Hindistan gişesinde durumu nasıl?


Film bunu hak ediyor ₹5,75 crore [Telugu: ₹5.55 crore; Tamil: ₹20 lakh] ilk gün ve ₹3,45 crore [Telugu: ₹3.1 crore; Tamil: ₹35 lakh] ikinci günde. Üçüncü günde Family Star kazandı ₹3,1 crore [Telugu: ₹2.75 crore; Tamil: ₹35 lakh] net Hindistan'da tüm diller için. Şu ana kadar film şekillendi ₹12,3 crore [Telugu: ₹11.4 crore; Tamil: ₹90 lakh].

Yalnızca HT uygulamasında Hindistan'daki genel seçimlerin hikayesine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin!
Aile Yıldızı Hakkında


Romantik komedinin yönetmenliğini Parasuram Petla üstlendi. Family Star, Vijay ve Mrunal Thakur arasındaki ilk işbirliğine işaret ediyor. Abhinaya, Vasuki, Rohini Hattangadi ve Ravi Babu'nun da aralarında bulunduğu bir kadronun desteklediği filmde, Rashmika Mandanna'nın da özel bir görünümü yer alıyor.

Pazar günü Vijay'in ekibi Family Star'a kötü niyetli olanlara karşı harekete geçti. Vijay'in bir temsilcisi, X ekibinin polise şikayette bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Şöyle yazdı: “#FamilyStar filmine ve aktör #VijayDeverakonda'ya karşı düzenlenen saldırılara ve planlanan olumsuz kampanyalara katılan kişilere karşı bir siber suç şikayetinde bulunuldu.” Polis yetkilileri, takip edilen sahte kimlikleri ve Kullanıcıları kontrol etmek için şimdiden harekete geçmeye başladı. zamanında indirilir ve sigortalanır. @CyberCrimeshyd #AileYıldızı.”

Aile Yıldızı incelemesi


Hindustan Times'ın filmle ilgili incelemesi şöyle diyordu: “Family Star, büyük bir ailenin sorumluluğunu üstlenen ve aşkı bulan bir adamı konu alan basit, ciddi bir film olabilirdi.” Ayrıca kahramanın içinde bulunduğu koşullardan memnun olduğu bir film de yapabilirdik. Ta ki gerçekle yüzleşmek zorunda kalana kadar. Bunun yerine, uzayıp giden, saçma olay örgüleriyle ve size zaman tünelindeymişsiniz gibi hissettiren konuşmalarla dolu bir film izliyorsunuz.”

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Takip etmek için tıklayın WhatsApp kanalı
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde