Kadınları Çekici Gösteren Detaylar

AğırAbi

Member
Tarihe, şiire, aşka adanan, ömre ömür katan, yeri gelince destan yazan, yeri gelince masum bir çocuk olan KADIN; hem annedir hem bir çalışan.

Kadınları Çekici Gösteren Detaylar

Tarihe, şiire, aşka adanan, ömre ömür katan, yeri gelince destan yazan, yeri gelince masum bir çocuk olan KADIN; hem annedir hem bir çalışan.
Alımlı bir makyaj, harika bir fizik gösterişli elbiseler kadınları çekici yapar denilse de bu her zaman geçerli bir kural olmayabilir. Güzellik oldukça göreceli bir kavramdır. Kimileri makyajın çekiciliğine inansa dahi kimileri sadelikten yana durur.

Günümüzde pek çok insan kadınlara yönelik pazarlar oluşturmakta ve sektörler kadına dönük işler yapmaktadır. Hal böyle olunca kadınlarımızda daha modern daha detaycı bir yapıya bürünmektedirler. Peki, kadınları çekici yapan ya da çekici gösteren detaylar nelerdir?

1) Saçlar: İster kısa olsun ister uzun ama kadını kadın yapan yüzlerine kaşlarına ayrı bir mana katan kesinlikle saçlardır. Özellikle tene uyumlu renklerde boyandığında ve hafif ışıltılı olduğunda daha da çekici dururlar.

2) Kaşlar: Yüz hatlarına uygun olarak şekillendirilen kaşlar yüze başka bir ifade kattığı için düzgün alınmalı ve yakışan bir şekil oluşturulmalıdır. Kaşlar da kadınları çekici yapan bir başka madde olarak sıralanabilir.

3) Fiziksel görünüm: Erkekler he ne kadar çok zayıf kadınları beğeniyor olsa da esas çekici buldukları kadınların hafif kilolu yani biraz daha toplu olan kadınlar olduğunu belirtiyorlar. Yapılan anket sonuçları ve araştırmalar bu konuda bilgiler veriyor. Çok zayıf olmak ya da çok şişman olmak değil. Erkekler kalçaları basenleri ve göğüsleri biraz belirgin duran kadınları daha çekici bulduklarını ifade ediyorlar.

4) Makyaj: Belki de en önemli madde makyaj olabilir. Abartılı yapılan makyaj kadınları çekicilikten ziyade itici dahi yapabiliyor. Bazı zamanlarda yaşlarından daha olgun makyajlar tercih edilebiliyor ya da üst üste çok fazla ürün kullanıp yüze ölü bir canlı gibi görüntü verilebiliyor. Çekici olmak için çok yoğun ve ağır bir makyaja inanın gerek yok. Bakımlı duran sade görünümlü makyajlar daha çekici ve etkileyicidir.